top of page

Fertilitets behandling til mænd

Biostimulerende laser terapi er en forholdsvis ny metode i fertilitets behandling. 

Laserterapi i selv små doser har vist sig, at fremme mandens sædkvalitet.

+
Laser Terapi

 

BIOSTIMMULERENDE LASER TERAPI hjælper cellerne til at producere mere ATP og styrker herved kroppens egne naturlig funktioner. Cellerne, uanset om det er sædceller eller ægceller (eller andre af kroppens celler) får mere energi og bliver bedre i stand til at dele sig, vandre og adhærere med andet væv, hvilket er forudsætningen for at befrugtningen kan finde sted. 

Et af de nyeste studier om behandling med laserlys til mænd viser et øget antal af svømme dygtige sædceller i sædprøven efter behandlingen.

Behandlingen anbefales ved:

  • Nedsat sædkvalitet

  • Arvæv fra tidligere operationer, hvor der er sammenvoksninger i vævet i bækken regionen med nedsat blodgennemstrømning og nerveforsyning som følge.

  • Muskelspændinger i bækkenmusklerne som blokerer for blod- og nerveforsyningen til de reproduktive organer. Årsagen kan være skader i f.x. ryg eller følelsesmæssige traumer.

Manuel behandling

 

Vi anbefaler også mænd at booke en tid til behandling for, at få tjekket bækkenet for spændinger og låsninger, da det ligeledes kan have indflydelse på nedsat sædkvalitet. 

Har du problemer/ smerter i lysken, lænd eller ryg?  

Har du et stille siddende arbejde enten på kontor eller i bil?

Har du mange tunge løft eller dyrker du meget sport?

Har du været ude for et uheld som barn, ung eller voksen?

Er du påvirket af stress eller sorg?

Den manuelle behandling vare typisk 50 min og er bestående af massage inklusiv Psoas release og mobilisering samt brug af andre relevante teknikker, som du kan læse mere under "Fertilitets Behandling" i hovedfanen.  

Behandlingen kan i nogle tilfælde være suppleret med Gigalaser 23 min. alt efter problematikker. 

Vi anbefaler altid, at du/I er undersøgt ved egen læge eller er udredt ved en gynækolog omkring jeres situation. 

DIN BEHANDLING

Fertilitets Behandlingen til mænd indeholder en grundig instruktion til Selvbehandling. Behandlingen består af powerlaser og er meget kort. Den effektive behandlings tid varer ikke mere end et par minutter. 

 

Vi anbefaler 3 behandlinger op til kvindens ægløsning eller før sædprøven afleveres. Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen i 2-3 cykler.

Bemærk venligst, at hvis din kone allerede er i et fertilitets behandlings forløb* hos os, får du 3 behandlinger gratis. Det er dog vigtigt, at du kun behandles, hvis din sædkvalitet er nedsat. 

* et Fertilitets forløb er min 3 betalte manuelle behandlinger i hver cyklus (inklusiv laser, hvis nødvendigt), hvori manden får en´ laser behandling op til ægløsning. 

Du er velkommen til, at kontakte os, hvis du vil vide mere. 

PRISER

Powerlaser (mænd) Varighed i alt 15 min. 250,- kr (er din kone i forløb* fåes de 3 første behandlinger gratis)

Behandling Gigalaser Varighed 30 min. Pris 350,- kr. 

Behandling med Gigalaser og Manuel behandling Varighed 50 min. Pris 550,- kr.

Primær behandler: Michael og Helle

.

bottom of page