top of page

2008

I januar får ergomazone vores power laser og bliver uddannet i brugen af Laser Terapi.

Som nogle af de første i Danmark anvender vi bio-stimulerende Laser Terapi i vores behandlinger, hvilket har en overraskende god effekt på de fleste problematikker i muskler og hud.

OM KLINIK FOR FERTILITETS BEHANDLING

Vi sikrer dig en ordentlig behandling med god ekspertise med forståelse for de problematikker du kommer med. Vi henviser dig også gerne videre for udredning/behandling ved gynækolog, læge, kiropraktor med videre, hvis vi vurderer, det er særlig relevant for dit forløb.

+
Vores Vission

Mellem 10-20 % af alle par oplever på et tidpunkt en periode med ufrivillig barnløshed, altså en periode, hvor de har prøvet i mere end 1-2 år på at blive gravide.

I ca 10- 15 % kan man ikke finde årsagen- kaldet uforklarligt barnløse. Vi arbejder ud fra et helhedssyn og vi tror på at krop og psyke hænger sammen og påvirker hinanden.

Det betyder, at vi i vore behandlinger derfor også har fokus på bland andet vitaminer, motion, stress, sorg/traumer alt efter hvad der er relevant for netop dig.

Vi brænder for det vi laver og vi ønsker, at tilbyde dig en målrettet og professionel behandling, hvor du er i centrum.

Vores behandlinger er et alternativ til anden medicinsk behandling men kan også anbefales som et supplement hvis du er i gang med anden behandling hos det offentlige eller private.

Vi henviser dig videre til din læge, gynækolog eller anden relevant behandling, hvis vi mener det er relevant i forhold til en optimal behandling.

 

For os er det vigtigt, at du opnår dit ønske. 

Vores Behandlinger
Fertilitet

 

Ca. 20% af alle par i den fødedygtige alder har problemer med at opnå graviditet.

I klinikken hos Fertilitetsbehandling Horsens har vi mange års erfaring i behandling med laserterapi og manuel terapi, målrettet infertile kvinder og mænd. 

Gravide

 

Hos fertilitetsbehandling Horsens tilbyder vi også behandling til dig når du er gravid. Du kan have god gavn af graviditetsmassage, hvis du har bækkenløsning, bækken-/lændesmerter, spændinger i ryg, skuldre /nakke evt. med hovedpine eller for eksempel smerter i knæ og fødder.

Smerter i underlivet

 

De fleste kvinder, også unge, der er starter med at menstruere, har oplevet at have smerter i underlivet. Det anslåes at op til 300.000 kvinder årligt søger læge herfor. 

I de fleste tilfælde skyldes smerterne muskelspændinger i underlivet eller muskelknuder i livmoderen.  

Hos fertilitetsbehandling Horsens kan vi med manuel behandling afspænde din muskulatur. 

Mænd

 

Hos Fertilitetsbehandling Horsens tilbyder vi behandling med Laser Terapi.

Bio-stimulerende Laser terapi, hjælper cellerne - også sædcellerne, til at producerer mere ATP og styrker herved kroppens egne naturlige funktioner. 

De fleste mænd vil få forbedret sædkvalitet efter 3 behandlinger.

Menopause

 

Mange kvinder oplever at have smerter i bækken og lænd i præ-/post menopausen. Smerterne kan påvirke dit humør, dit sexliv, arbejdsliv og din livskvalitet generelt.  

Hos Fertilitetsbehandling Horsens tilbyder vi behandling af kvinder i alle aldre.  

 Jyllands

første Gigalaser og manuelle

klinik i fertilitetsbehandling

siden 2010

Mest effektive Behandlings Laser på markedet

bottom of page