top of page

MANUEL FERTILITETS BEHANDLING

+
Manuel Terapi

 

Behandlingen anbefales ved:

 

Vi anvender flere teknikker for at oprette eventuelle dysfunktioner i kroppens reproduktive organer som følge af skævheder af led i rygsøjle og bækken eller arvæv problemer. Med princippet om, at når musklerne spænder op skabes en masse ubalancer i kroppen, behandler vi med manuel terapi for, at få muskulaturen til at slippe sin spænding. 

Er musklerne spændte trækker de leddet/leddene skævt og holder dem i en forkert position. Ligeledes vil en spændt muskulatur forhindre en optimal funktion af kredsløb og lymfesystem.

Når leddene først sidder skævt kan det klemme nerveforsyning både til de reproduktive organer, men også til muskulaturen som derfor fastholdes i en øget spænding. For at oprette ubalancerne kan det være en nødvendighed både at behandle led og muskler samtidig.

 

Gennem manuel terapi afhjælper vi hormonelle forstyrrelser - problemer omkring/under menstruation, ubalancer i cyklus, symptomer i forbindelse med menopause mm. 

Massage- ved hælp af massage kan vi løsne spændinger i muskulaturen. Spændinger som kan komme af forkerte arbejdsstillinger, dårlig holdning, traumer fra fx. trafikuheld og sorg eller stress. Vi arbejder altid med Ilio Psoas musklen. 

Massage har også en positiv virkning på nervesystemet, da det får kroppen til at frigive antistresshormoner.

Kranio Sakral Terapi - ved hjælp af blide teknikker fra Kranio Sakral Terapi kan vi korrigere ubalancer i bevægeapparatet, blodcirkulationen, organsystemet m.m.

Det er en helt unik måde at arbejde med kroppens stressniveau på - ofte skyldes stress ubalancer i nervesystemet og KST arbejder derved direkte på selve årsagen. 

 

Organ massage - ved hjælp af denne blide og præcise form for massage frigives spændinger i muskulaturen rundt om og i selve organerne for at forbedre bevægelse samt  blod- og lymfecirkulation. 

Enhver reduktion i cirkulationen af blod og lymfe kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau. Hvis der har været reduceret cirkulation i flere år eller tiår, kan celler, væv eller endog hele organer i værste fald få nedsat funktion.

Hvis bevægelsen af muskulaturen er nedsat på grund af arvæv efter operation, kejsersnit eller pga. spændinger er musklulaturen mindre effektive og det er vigtigt at få løsnet op for, at hjælpe med at genskabe eller vedligeholde deres funktion og helbred.

 

Arvævs behandling - med en særlig teknik løsnes arvæv så hud og muskelvæv igen kan glide og bevæge sig frit uden at være hæmmet af sammenvoksninger med omkringliggende bindevæv. 

Sammenvoksninger kan medføre nedsat frugtbarhed og kroniske smerter på lang sigt. Det er almindeligt at finde adhærencer ved kroniske bækkensmerter hos kvinder, som har gennemgået operation fx. fjernelse af livmoder og æggestokke, fået kejsersnit eller haft underlivsbetændelser eller lider af endometriose.

 

Som målrettet fertilitetsbehandling anvender vi altid Mercier Therapy, Mojzisova og Gigalaser

PRISER

Fertilitets Behandling Varighed 50 min. Pris 600,- kr.

Behandling Manuel Terapi/ Mercier Therapy M.V. Varighed 50 min. Pris 600,- kr.

Behandling Manuel Terapi/ Mercier Therapy M.V. + Laser Terapi Varighed 50 min. Pris 600,- kr.

Behandling med Gigalaser, Manuel Terapi  + 30 min ekstra tid Pris 775,- kr.

 

Behandler: Helle 

.

bottom of page