top of page

Zoneterapi 

+
Omkring din behandling

Danmark er det førende land i verden i antallet af fertilitetsbehandlinger pr. indbygger. Ca. 20 % af alle par i den fødedygtige alder har problemer med at opnå graviditet.

Hos Ergomazone tilbyder vi en sammensat fertilitetsbehandling bestående af laserterapi, manuel terapi med psoas release samt zoneterapi.

 

Grunden til uønsket barnløshed kan være mange, sygdomme hos kvinder som PCSO eller PCO, gentagende underlivsbetændelser eller infektioner/vira i underlivet, dårlige æg pga. alder eller dårlig sædkvalitet hos manden kan være blot nogle af de ting der spiller ind.

Ofte er årsagen til udebleven graviditet ukendt.

Zoneterapi er et godt supplement i fertilitetssammenhæng. Der arbejdes med at genskabe generel balance i kroppen, at frigive og udrense ophobede affaldsstoffer som blokerer organerne og deres naturlige funktion.  

Når reflekszonen behandles starter en impuls i nervebanen som løber omkring hjernen og ud til det vævsområde som svare til reflekszonen. Signalerne fra nerverne får vævsstrukturerne til at afslappes og fører til en åbning af kapillærerne. Herved opnås en øget blodtilførsel, ilt og næringsstoffer til cellerne i området. Samtidig øges transporten af affaldsstoffer væk fra området.

Zoneterapi stimulerer hormonbalancen og stimulerer blandt andet folliklerne i æggestokkene til at producere østrogen der vha. ”positiv feedback” får hormonet LH til at stige, hvilket medfører ægløsning omkring 14. dagen i menstruationscyklussen.

På samme måde kan zoneterapi også stimulere hormonbalancen hos mænd, hvilket også her har indflydelse på frigivelsen af FSH-hormon fra hypofysen i hjernen (det samme som stimulerer æg-udviklingen hos kvinden) der sammen med testosteron danner sædcellerne i testiklerne.

 

Det er vigtigt at være opmærksom på at for lidt søvn, usund kost, manglende motion og ikke mindst stress kan have en negativ virkning på hormonbalancen.

Og der er ingen tvivl om at uønsket barnløshed er en høj indre stressor i sig selv. Håbet - forventningen- og skuffelserne lagrer sig i kroppen.

Derfor anbefales zoneterapi til jer begge i fertilitetsforløbet. Dette også som supplement til inseminations og IVF- behandlinger. 

Vi anbefaler dig ikke at behandlingen med zoneterapi står alene.  

 

Behandling aftales med behandler 

PRISER PÅ ZONETERAPI

Varighed 50 min.  Pris 500,- kr.

 

Som Tillægsbehandling til en basisbehandling Varighed 30 min. Pris 175,- kr.

Primær behandler: Helle

bottom of page