top of page

Zoneterapi

til fertilitet, graviditet & fødsel

Psoas Behandling

Psoas musklen er en vigtig muskel og antallet af problemer forårsaget af Psoas er ikke få: lændesmerter, sacroiliac smerter, iskias, disk problemer, skoliose, hofte degeneration, knæsmerter, fordøjelsesproblemer og ikke mindst menstruation smerter/problemer og infertilitet. 

Psoas behandling

En hjælp til...

 • Smerter i ryg og lænd

 • Fordøjelses problemer

 • Menstruations smerter

 • Uregelmæssig menstruation

 • Hormonelle ubalancer

 • Emotionel ubalance

 • Stess

 • smerter under graviditet

 • Igangsættelse af fødsel

 • hedeture

 • betændelses tilstande

 • tørre slimhinder

 • væskeophobning ved menstruation

 • nedsat energi niveau

Zoneterapi

Gennem behandling af reflekszoner på fødderne øges blod- og lymfekredsløbet til de korresponderende organer eller kropsdele. Kroppens udskillelse af affaldsstoffer øges.

Zoneterapi er et godt supplement til behandling af hormonel ubalance.

 

Der arbejdes med at genskabe generel balance i kroppen, at frigive og udrense ophobede affaldsstoffer som blokerer organerne og deres naturlige funktion.  

 

Når reflekszonen behandles starter en impuls i nervebanen som løber omkring hjernen og ud til det vævsområde som svare til reflekszonen. Signalerne fra nerverne får vævsstrukturerne til at afslappes og fører til en åbning af kapillærerne. Herved opnås en øget blodtilførsel, ilt og næringsstoffer til cellerne i området. Samtidig øges transporten af affaldsstoffer væk fra området.

Behandlingen er meget afslappende og efterlader kroppen udrenset og med mere energi. 


Efter behandlingen er det vigtigt at drikke rigeligt, da kroppen arbejder for at udrense affaldsstoffer.

 

Det er vigtigt at være opmærksom på at for lidt søvn, usund kost, manglende motion og ikke mindst stress kan have en negativ virkning på hormonbalancen.

Hormonel ubalance

Zoneterapi er med til at skabe/ opretholde balance i kroppen - også hormonelt.

Det er en effektiv og blid behandling af cykliske smerter, både hos teenagere eller kvinder generelt, da  zoneterapi stimulerer kroppens produktion af endorfiner og derfor virker smertelindrende. 

 Zoneterapi stabiliserer det autonome nervesystem. Der frigives neurohormoner som endorfiner og enkefaliner. Disse stoffer har en smertestillende og afslappende effekt og har en vigtig betydning for vores krops evne til at helbrede sig selv.

 

Graviditet 

Behandlingen kan være effektiv ved termin til at sætte fødslen igang. I de fleste tilfælde virker behandlingen inden for et døgn - hvis ikke er din krop ikke parat endnu. Her anbefaler jeg at du prøver 3 dage senere, hvis der stadig ikke er sket noget. 

 

Selvom fødslen ikke skulle gå igang med det samme er behandlingen spildt. Du opnår en dejlig ro og balance inden fødslen. Zoneterapi er kendt for at give en bedre og kortere fødselsforløb. 

Jeg giver tidligst behandling lige omkring din termin. 

Fertilitet

Zoneterapi er et godt supplement i fertilitetssammenhæng.

Zoneterapi stimulerer hormonbalancen og stimulerer blandt andet folliklerne i æggestokkene til at producere østrogen der vha. ”positiv feedback” får hormonet LH til at stige, hvilket medfører ægløsning omkring 14. dagen i menstruationscyklussen.

 

På samme måde kan zoneterapi også stimulere hormonbalancen hos mænd, hvilket også her har indflydelse på frigivelsen af FSH-hormon fra hypofysen i hjernen (det samme som stimulerer æg-udviklingen hos kvinden) der sammen med testosteron danner sædcellerne i testiklerne.

 

Det er vigtigt at være opmærksom på at for lidt søvn, usund kost, manglende motion og ikke mindst stress kan have en negativ virkning på hormonbalancen.

Og der er ingen tvivl om, at uønsket barnløshed er en høj indre stressor i sig selv. Håbet - forventningen- og skuffelserne lagrer sig i kroppen.

Derfor anbefaler jeg også at du supplere zoneterapi med  INS terapi i fertilitetsforløbet. Dette også som supplement til inseminations og IVF- behandlinger. 

 

bottom of page