top of page

Laser Terapi

til fertilitet og underlivs gener

Psoas Behandling

Psoas musklen er en vigtig muskel og antallet af problemer forårsaget af Psoas er ikke få: lændesmerter, sacroiliac smerter, iskias, disk problemer, skoliose, hofte degeneration, knæsmerter, fordøjelsesproblemer og ikke mindst menstruation smerter/problemer og infertilitet. 

Psoas behandling

Egenskaber og fordele:

 • accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces.

 • giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP, hvilket fører til en væsentlig forøgelse af celleaktiviteten.

 • bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser.

 • virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde.

 • forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling samt pænere arvæv.

 • mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker evnen til at bekæmpe angreb fra bakterier, vira og svamp.

 • øger blodgennemstrømningen, selv i områder med nedsat cirkulation og/eller kroniske muskelspændinger.

 • virker smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.

Biostimmulerende Laser Terapi

Hjælper cellerne i alt væv- også i de reproduktive organer, til at producerer mere ATP. Herved styrkes kroppens egne naturlig funktioner. Blodgennemstrømningen øges og immunforsvaret styrkes. 

Biostimulerende laser terapi Laser Terapi hjælper cellerne til at producerer mere ATP (ATP er energi til cellen, som vi danner i forvejen) og øger blodgennemstrømningen i vævet, hvorved en naturlig helingsproces forstærkes samtidig med at immunforsvaret styrkes så vira, bakterier og svamp bekæmpes.

Laserlyset trænger med sine helt specielle egenskaber og sin energi dybt ind i vævet, ind til den enkelte celle og ind til hver eneste lille mitochondrie, hvor energien absorberes og dermed overføres.

Cellen får derved energi til at udføre alle de opgaver, som den i forvejen er programmeret til, heriblandt kroppens naturlige helingsproces.

Laserlyset stimulerer mitochondrierne i cellerne til at producere ATP, cellens brændstof, som den bruger under udførelse alle sine opgaver. 

Ved enhver skade og ubalance, akut eller kronisk, vi der være en nedsat produktion af ATP og dermed et energiunderskud i cellen. Dette forbedres med op til 70 % med laserterapi. 

Laser anbefales til

Laser terapi anbefales til alle både kvinder og mænd med bækken-lænde problemer

Behandlingen anbefales ved:

 • Hormonel ubalance

 • Uregelmæssig cyklus, smerter ved menstruation

 • Nedsat blodcirkulation til livmoder/æggestokke fx på grund af alder, inaktivitet, astma eller rygning

 • Gentagende infektioner/inflammation i underlivet pga. Herpes, Clamydia eller Candida (svamp) eller underlivsbetændelser som efterlader arvæv. Skal altid kombineres med almindelig medicinsk behandling.

 • Arvæv fra tidligere operationer fx af æggestok eller kejsersnit, hvor der er sammenvoksninger i bughinden i og omkring de reproduktive organer med nedsat blodgennemstrømning og nerveforsyning som følge.

 • Spændinger/smerter i bækkenmusklerne som blokerer for blod- og nerveforsyningen til de reproduktive organer. 

 • Nedsat æg kvalitet 

 • Nedsat sæd kvalitet

Laser Terapi til kvinder 

Laser Terapi er egnet til at behandle mange forskellige problematikker, da det stimulerer cellerne til at danne energi til den funktion de skal varetage.

Behandlingen til kvinder foregår med vores Giga Laser. Hvor lang tid og med hvilken effekt du skal behandles, afhænger af din problematik og alder.  

Behandlingen foregår ved at du ligger med laserhovedet over maven. Behandlingen er afslappende og gør ikke ondt. 

Laserterapi i selv små doser kan fremme kvindens graviditetschancer og bedre mandens sædkvalitet. Biostimulerende Laserterapi har ingen kendte bivirkninger. Det hjælper simpelthen kroppen med at gøre det den allerede er programmeret til at gøre - bare langt hurtigere.

Der anbefales 2- 3 behandlinger i en cyklus

Et Fertilitets forløb er min 3 manuelle behandlinger i hver cyklus (inklusiv laser, hvis nødvendigt)

 

Behandlingerne er et godt supplement hvis du/I er i anden fertilitetsbehandling eller hvis I blot ønsker, at gøre et sundt tiltag for at forbedre frugtbarhed og sædkvalitet.

Behandlingen til mænd foregår med en mindre laser 

Laser Terapi til mænd

Laser Terapi er egnet til at behandle mange forskellige problematikker, da det stimulerer cellerne til at danne energi til den funktion de skal varetage.

Behandlingen til mænd foregår med en powerlaser .

 

Du får som mand en instruktion i selvbehandling med laseren, hvorefter behandleren forlader rummet og du selv kan udføre behandlingen. Den effektive behandlings tid varer ikke mere end et par minutter. 

Man ved at sædcellers evne til at svømme afhænger af dannelsen af ATP i cellen. 

Laser lyset stimulerer dannelsen af ATP i cellerne og det menes at det er derfor at sædcellerne bliver mere svømmedygtige efter behandling med low level laser terapi. 

Der anbefales 1-3 behandlinger op til kvindes ægløsning eller sæd aflevering. 

Hvis dine kone eller kæreste er i fertilitets fremmende forløb hos os, kan du benytte dig af én gratis behandling op til ægløsning. Et Fertilitets forløb er min 3 betalte manuelle behandlinger i hver cyklus. Det er dog vigtigt, at du kun behandles, hvis din sædkvalitet er nedsat. 

Det anbefales også at du som mand, ligesom kvinderne, bliver behandlet med manuel terapi, hvis du har smerter i din lænd/bækken, ryg eller nakke. Eller hvis du har fordøjelses problemer. 

Det er også vigtigt at dyrke motion, dog er det vigtigt at være bevist om at fysisk træning i mere end 4 timer om ugen kan påvirke din fertilitet negativt. 

bottom of page